Grilování podobné
Zdeněk Pohlreich
Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami. Praktická, přehledná a nabitá skvělými recepty, s QR kódy pro snadný a rychlý nákup - novou knížku velkého šéfa si zamilujete stejně jako jídla, která podle ní připravíte.... celý text
Podobné knihy (5)
Grilování Věra MartinkováPaleta grilovacích specialit je v této knize mnohostranná. Jsou zde lahůdky z masa, ryb, drůbeže, zeleniny, a dokonce i z ovoce. Vtipné omáčky a rafinované přílohy to všechno zdokonalují. více
Grilování kolektiv autorů
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy... více
Jak grilovat Steven Raichlen
Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue. Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na ote... více
Grilování doma i na chatě Libuše Vlachová
Grilování vepřového, hovězího a telecího masa, drůbeže, zvěřiny, ryb, králíka, ovoce aj. více
Kniha grilovania pre hladných kolektiv autorů
Grilované jedlá a barbecue, pečieme v pahrebe. Rozohňuje ťa myšlienka opekania v záhrade? Horíš túžbou po grilovaní? Horí v tebe vášeň k pochúťkam pečeným na rošte? Tak potom dúfame, že táto knižka práve pre teba ťa skut... více
Štítky knihy
grily, grilováníAutorovy další knížky
2013 | Vařte jako šéf |
2020 | Super jednoduše |
2019 | Taková normální kuchařka |
2010 | (Prostřeno) bez servítků |
2017 | Kulinárium |