Zavařujeme jinak podobné
Enkhuizen Minkowski
Inspirace pro každý den série
< 23. díl
Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno vytvoříte. 2. vydání.
Podobné knihy (3)
Zavařujeme ovoce a zeleninu Jaroslav VašákJak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více
Zavařování sladké a pikantní Dr. Oetker
Obecně platné návody i speciální rady o tajemství zavařování.Jsou zde hlavně nové tehniky a nové recepty. více
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Karel Půhoný
Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, ... více
Štítky knihy
ovoce zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Autorovy další knížky
2007 | Chuťovky a malá pohoštění |
2007 | Mléčné koktejly |
2007 | Jídla z jednoho hrnce |
2007 | Řecká kuchyně |
2007 | Speciality z brambor |