Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Karel Půhoný

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.... celý text
Přidat komentář

08.11.2019

Nejlepší kniha o konzervaci. Ať se jedná o sušení, zavařování ovoce, zeleniny i masa nebo výrobu moštů, vín a likérů. Je skvělá, pomáhá mi již několik desítek let :-)
1
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy uskladnění potravinAutorovy další knížky
1976 | ![]() |
1995 | ![]() |
1991 | ![]() |
1986 | ![]() |
také má místo v knihovně , často jsme z knihy dělali různá vína, mošty