Konzervace a ukládání potravin v domácnosti vydání
Karel Půhoný
Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.... celý text
Vydání (7)
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1990, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 80-209-0001-2Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1988, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-013-88Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1987, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-042-87Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1986, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-094-86Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1982, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-005-82Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1981, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-011-81Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1976, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-058-76Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupyAutorovy další knížky
1976 | Konzervace a ukládání potravin v domácnosti |
1995 | Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína |
1991 | Jablka a hrušky - pochoutka a lék |
1986 | Džemy a marmelády |