sirupy

štítky

12 knih

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 1976, Karel Půhoný

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, ... více


Konzervování potravin v domácnostech 1964, Jaroslav Balaštík

Jak správně konzervovat ovoce a zeleninu? Jak si vyrobit domácí víno či ovocný sirup? Tohle a mnohem více naleznete v této knize. více


Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek 2019, Kamila Procházková

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více




Babiččina spižírna nad zlato 2014, Renato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více


Domácí sirupy a limonády 2018, Monika Halmos

Úžasné sirupy a limonády s citronem, cukrem, medem, barevným ovocem, čerstvými bylinkami, kořením – výběr je jen na vás. Někoho láká lahodná vůně levandule, dalšího zase exotické ovoce. V knize najdete recept pro každého... více


Malá škola zavařování 2014, neznámý - neuveden

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak naklá... více


Ako konzervovať ovocie 1980, Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více


Zavařování 2000, Libuše Vlachová

Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovoce více


Medoviny, sirupy, šťávy 1998, Jitka Pachlová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Děláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupy 2002, Helena Uhrová

Tato knížka chce nejen informovat veřejnost, jaké ovoce a jakým způsobem zpracovávat, ale i čeho se v jednotlivých technologiích vyvarovat, případně jak některé chyby napravit. více


Letní ovoce v kuchyni 2004, kolektiv autorů

110 receptů Šťávy, marmelády, džemy, dezerty, koláče, bowle. Nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z jahod, malin, ostružin, třešní, reveně, meruněk, broskví, borůvek, rybízu, mirabelek, švestek, ... více


Výroba nápojů z ovoce 1975, kolektiv autorů

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilát... více