Populární knihy



Nové komentáře u knih Kamila Procházková

„S touto kuchařkou není vaření hračka, ale alchymie. Je potřeba nasušit spoustu produktů, mít sušičku a spoustu dalších věcí. Ale pro ty, co si rádi u počítače dáme polévku do hrnečku může být velmi nápomocná. Je tu návod, co sehnat, jak nakrájet a usušit , odměřit , namýchat a pak už jen stačí dosypat a zalít- a vypít. Krásné fotografie a pro bio matky velmi důležitá kniha. Já ji koupila v dobroblešáku za devět korun.“... celý text
— medlovice

„Nemám nic proti kuchařkám z roku raz dva. Zajímá mě, jestli jsou recepty realizovatelné, ať už ve smyslu náročnosti, a nebo dostupnosti ingrediencí. Není to taková ta kuchařka na efekt, samý obrázek. Naopak je tam spoustu zajímavých receptů. Je vidět že jsi s tím autorka dala práci, že podle receptů opravdu vaří. Také mi vyhovuje dělení podle ročních období. Nehodnotím přiložené CD, to jsem nepoužila.“... celý text
— Danafantom

„Půjčila jsem si to z knihovny jako začátečnice v zavařování( zavařuji jen 3 roky) a chtěla jsem něco novějšího. Teorii jsme moc neznala, radily mi předtím příbuzné. Třeba tyndalizace mi přišla jako overkill. Neznám nikoho, kdo by se otrávil ze zavařeniny. A že v ČR zavařování docela frčí.
Vypadá to jako autorská kniha, ale pak jsem přečetla seznam fotek, které jsou ze shuttershock. je jich dost. Některé recepty neměli správný poměr nálevu a zeleniny/ovoce. Prostě to nesedí. Sklenička není vůbec v knize definovaná, takže nachystat a vysterilizovat předem byl problém(vždycky mi něco zbylo, naštěstí).
V knize nejsou žádné vychytávky(třeba to, že trhané broskve musí být 2 dny odleželé, protože jinak nejdou od pecky, mi řekl táta) nebo jak vypeckovat švestku bez rozříznutí). Některé recepty byli dobré, jiné se vůbec nechtěli povést/nedaly provést)
Vizuálně přehledné, ale kdybych si to koupila, byla bych dost zklamaná.“... celý text
— Acheron

„naprosto zbytečná kuchařka: všechno napřed nakup, pak to usuš, smíchej a pak to zalij horkou vodou; čekal jsem recepty pro chlapa, který má v kredenci dva hrnky, jednu misku, lžíci a ostrý nůž, na lince rychlovarnou konvici a mikrovlnku a občas chce pozvednout svůj jídelníček něčím náročnějším, než je otevření konzervy - ale podle této kuchařky bych musel na jednu polívku nejprve sehnat 20 suchých ingrediencí, po lžičkách je odměřovat a přesypávat do různých dóziček..., to radši zůstanu u kostky masoxu“... celý text
— los

„Je to skrytý poklad. Již mnoho výborných receptů vyzkoušeno.“
— Nelmal
Kamila Procházková knihy
2021 |
![]() |
2013 | ![]() |
2019 | ![]() |
Procházková je 1x v oblíbených.