Výroba nápojů z ovoce přehled
Jiří Uher , kolektiv autorů
nehodnoceno
Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem nápojů a k hygienickým požadavkům při výrobě.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výroba nápojů z ovoce. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Výroba nápojů z ovoce v seznamech
v Chci si koupit | 1x |