Zavařování přehled
Libuše Vlachová
Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovoce
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zavařování. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zavařování v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Mé knihovně | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupyAutorovy další knížky
1987 | ![]() |
1987 | ![]() |
1990 | ![]() |
1989 | ![]() |
1984 | ![]() |