Konzervace a ukládání potravin v domácnosti vydání
Karel Půhoný
Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.... celý text
Vydání (7)
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1990, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 80-209-0001-2Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1988, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-013-88Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1987, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-042-87Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1986, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-094-86Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1982, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-005-82Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1981, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-011-81Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
1976, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-058-76Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1976 | Konzervace a ukládání potravin v domácnosti |
1995 | Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína |
1991 | Jablka a hrušky - pochoutka a lék |
1986 | Džemy a marmelády |