Konzervace a ukládání potravin v domácnosti diskuze
Karel Půhoný
![Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Konzervace a ukládání potravin v domácnosti](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135474/konzervace-a-ukladan.jpg?v=1369391192)
Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupyAutorovy další knížky
1976 | ![]() |
1995 | ![]() |
1991 | ![]() |
1986 | ![]() |