Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135474/konzervace-a-ukladan.jpg 4 7 7

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.... celý text

Přidat komentář

vvikingg
24.06.2022 4 z 5

také má místo v knihovně , často jsme z knihy dělali různá vína, mošty

jituz919
08.11.2019 5 z 5

Nejlepší kniha o konzervaci. Ať se jedná o sušení, zavařování ovoce, zeleniny i masa nebo výrobu moštů, vín a likérů. Je skvělá, pomáhá mi již několik desítek let :-)


nadyska
31.01.2016

Kniha obsahuje praktické rady pro zavarovani,marmelady:atd.doporučuji