Konzervace a ukládání potravin v domácnosti diskuze
Karel Půhoný

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy uskladnění potravinAutorovy další knížky
1976 | ![]() |
1995 | ![]() |
1991 | ![]() |
1986 | ![]() |