Konzervace a ukládání potravin v domácnosti podobné

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155314/konzervace-a-ukladani-potravin-v-domacnosti-155314.png 4 7 7

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.... celý text

Podobné knihy (20)

Babiččina spižírna nad zlato Babiččina spižírna nad zlato Renato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více


Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Konzervování Konzervování Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Domácí konzervování ovoce a zeleniny Domácí konzervování ovoce a zeleniny Libuše Vlachová

Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více


Učebnice zavařování a konzervace Učebnice zavařování a konzervace Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých rece... více


Ako konzervovať ovocie Ako konzervovať ovocie Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více


Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Kamila Procházková

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více


Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může ... více


Zavařujeme po celý rok: sušíme, zmrazujeme Zavařujeme po celý rok: sušíme, zmrazujeme Lea Filipová

Konzervování potravin více