Konzervace a ukládání potravin v domácnosti podobné
Karel Půhoný
Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.... celý text
Podobné knihy (20)
Konservace potravin v domácnosti Juliana A. FialováPublikace je určena každému, kdo hodlá konservací v domácnosti využít jakostních potravin po celý rok. více
Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme Lea Filipová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Konzervujeme jednoducho a dobre Mária Hajková
Možno tiež povedať aj zdravo. V knihe nájdete veľké množstvo osvedčených receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa... více
Zavařujeme po celý rok: sušíme, zmrazujeme Lea Filipová
Konzervování potravin více
Konzervujeme zdravo Stanislav Muntág
Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú. více
Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ján Silvester Kaščák
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může ... více
Zavařujeme jinak Enkhuizen Minkowski
Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno... více
Zavařujeme ovoce - nakládáme zeleninu Hana Sedláčková - Pačová
V této publikaci zdaleka nejsou všechny způsoby a možnosti konzervace ovoce a zeleniny. Jsou zde uvedeny nejzákladnější a nejčastější způsoby úprav. Jde totiž o to, aby ani kousek ovoce nepřišel nazmar. více
Zavařujeme bez chemie Olga Drahotínská
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1976 | Konzervace a ukládání potravin v domácnosti |
1995 | Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína |
1991 | Jablka a hrušky - pochoutka a lék |
1986 | Džemy a marmelády |