Konzervace a ukládání potravin v domácnosti bazar
Karel Půhoný
Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.... celý text
Bazar (1)
50 Kčlehce opotřebovaná
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1976 | Konzervace a ukládání potravin v domácnosti |
1995 | Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína |
1991 | Jablka a hrušky - pochoutka a lék |
1986 | Džemy a marmelády |