Jan Jílek
česká
Populární knihy
Nové komentáře u knih Jan Jílek
Příprava kvasu na výrobu slivovice
„Knihu bych zařadil do filozofické literatury. A pokud je někdo proti, můžeme to po patřičné fermentaci břeček a úpravě vypálením probrat - nejlépe na Slovácku. Jenom škoda, že J.A.Zentrich už u toho fyzicky nebude.“... celý text
— qwill
Příprava kvasu na výrobu slivovice
„Vše o výrobě destilátů. Kniha podává ucelený pohled na problematiku přípravy kvasu, ale už trochu opomíjí techniku pálení a technického vybavení. Asi bych zvolil něco více podrobného.“... celý text
— koubin007
Jan Jílek - knihy
2001 | Učebnice zavařování a konzervace |
1999 | Příprava kvasu na výrobu slivovice |
Žánry autora
Štítky z knih
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin nápoje konzervace a sterilace potravin
Jílek je 0x v oblíbených.