Příprava kvasu na výrobu slivovice přehled
Josef A. Zentrich , Jan Jílek
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při destilaci, v nichž nechybí cenná praktická doporučení , která zajistí výsledné pálence vysokou výtěžnost a vynikající chuť.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příprava kvasu na výrobu slivovice. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Vše o výrobě destilátů. Kniha podává ucelený pohled na problematiku přípravy kvasu, ale už trochu opomíjí techniku pálení a technického vybavení. Asi bych zvolil něco více podrobného.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Příprava kvasu na výrobu slivovice v seznamech
v Přečtených | 8x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 9x |
v Chystám se číst | 3x |
Knihu bych zařadil do filozofické literatury. A pokud je někdo proti, můžeme to po patřičné fermentaci břeček a úpravě vypálením probrat - nejlépe na Slovácku. Jenom škoda, že J.A.Zentrich už u toho fyzicky nebude.