Babiččina spižírna nad zlato
Stanislava Preclíková Würfl , Renato Magát
Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na sběr, očištění a skladování sušených plodů a jiných darů přírody.
Přidat komentář
Určitě zajímavá a užitečná publikace, byť styl zavařování užívaný v naší rodině je poněkud jiný.
Přistupoval jsem ke knize dost nedůvěřivě,protože tyhle různé recepty mně moc nezajímají.Mám totiž (jako většinou každý) svůj systém zavařování ovoce,uskladnění zeleniny atd.Ale tady jsem objevil nějaké nové věci a tak jsme se s manželkou rozhodli,že je vyzkoušíme a uvidíme.
Dobrá kniha.