Babiččina spižírna nad zlato
Stanislava Preclíková Würfl , Renato Magát
Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na sběr, očištění a skladování sušených plodů a jiných darů přírody.... celý text
Přidat komentář
![Cinik Cinik](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Určitě zajímavá a užitečná publikace, byť styl zavařování užívaný v naší rodině je poněkud jiný.
![Pavelpi Pavelpi](https://www.databazeknih.cz/img/users/52_/5286/pavelpi-E8y.jpg?v=1540849932)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Přistupoval jsem ke knize dost nedůvěřivě,protože tyhle různé recepty mně moc nezajímají.Mám totiž (jako většinou každý) svůj systém zavařování ovoce,uskladnění zeleniny atd.Ale tady jsem objevil nějaké nové věci a tak jsme se s manželkou rozhodli,že je vyzkoušíme a uvidíme.
Dobrá kniha.