Jak se vaří z dýní a patizonů - jakož i z cuket a lilků podobné
Libuše Vosecká
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Podobné knihy (13)
Cukety, lilky, patisony a jiné Renata HladíkováZelenina, kterou lze použít k přípravě velmi rozmanitých a chutných jídel. Kuchařské recepty. více
Cukety & dýně Jana Bucharová
Proč číst něco o cuketách a dýních, když adélovské šlahouny tykví vytěsňují z pozemku málem i majitele a bedny plodů se plní jedna za druhou? Protože svazek Edice Receptář je pro bohatou sklizeň jako stvořený. Přinejm... více
Sto receptů na cukety Jarmila Mandžuková
Sto receptů na cukety, dýně a patizony více
Cukety v naší kuchyni František Beníšek
Recepty z cuket - Králičí maso s cuketou, Chlupaté knedlíky z cuketou,Cuketové zelí, dále plněné cukety, rizota, guláše, zapečené cukety a mnoho dalších receptů najdete v této knize. více
Cukety Dagmar Lánská
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Cukety, patizony, tykve, zeleninové saláty Danuše Machovská
Recepty v této příručce nabízejí rozmanité využití typický ch produktů léta – dýní, cuket a patizonů v jídlech masitých i sladkých, především však zeleninových, která jsou vítaným zpestřením nejen letního jídelníčku. více
Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány Lucia Jesenská-Horecká
Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej- Horeckej, kt... více
Tekvica na našom stole Otília Jurgová
Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie. Naša kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Autorky sa zamerali na spracovanie tekvice. Ponúkajú širo... více
Tekvica Anna Walz
Tekvica, napríklad hokkaido, maslová, obyčajná či veľkoplodá, má množstvo tvarov, farieb a veľkostí. Anna Walzová vyčarovala z tejto rozmanitosti neuveriteľné recepty. Táto obľúbená zelenina nás vždy prekvapí. Kto by ... více
Lilek Lenka Požárová
Nápadité a neobvyklé předpisy na přípravu zdravých pokrmů, se zeleninou, luštěninami, těstovinami i masem, polévek. Dostupné ingredience, celkem snadná příprava. Fotografie hotových jídel. Padesát kuchařských receptů na ... více