Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov podobné
Anna Marienková
Kapitoly: Všeobecná časť: Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov-Zloženie mlieka a mliečnych výrobkov, Čo to o mlieku, Obohacovanie jedál mliekom a mliečnymi výrobkami, Využitie mlieka a mliečnych výrobkov v liečebnej výžive. Špeciálna časť: Mlieko, Mliečne jedlá-Polievky, Omáčky Prívarky, Šaláty, Mliečne sadliny, Kaše, Krémy, Pudingy, Rozličné múčniky, Mliečne nápoje, Mliečne koktaily, Smotana. Syry. Jedlá z tvarohu-polievky, majonézy, šaláty, tvarohové jedlá, nátierky, chlebíčky, varené a pečené tvarohové múčniky. Jedlá zo syrov-polievky, závarky a vložky do polievok, peny, nátierky, šaláty, syrové jedlá, múčniky. Jedlá z bryndze-polievky, závarky do polievok, nátierky, chlebíčky s bryndzou, slané bryndzové jedlá. Tretie doplnené vydanie. Cena knihy v čase vydania: 8.- Kčs.... celý text
Podobné knihy (6)
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov Eva PaulovičováMožnosti využitia mlieka a mliečnych výrobkov v studenej a teplej kuchyni sú skutočne široké. Potvrdzuje to i táto kuchárska kniha. více
Receptury mléčných nápojů a pokrmů František Syrový
Receptury mléčných nápojů a pokrmů 10.VYDÁNÍ více
Moderní mléčná kuchařka Miloš Teplý
Kniha obsahuje recepty na mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje. V souladu se zásadami racionální výživy přinášejí autoři recepty na mléčné nápoje, polévky, hlavní pokrmy a moučníky s použitím mléka a mléčných výrobků. Uvádě... více
Jedlá z jogurtu a tvarohu Stanislav Muntág
Málokto si vie predstaviť život bez mlieka a mliečnych výrobkov, od jogurtu až po čokoládu. Mlieko bolo našou prvou potravou od narodenia. Materské mlieko je však iné, než mlieko kravské. více
Jogurt Sarina Jacobson
Jíte jogurt jen k snídani? Pravděpodobně jste ho doposud nevyzkoušeli na tolik způsobů, kolik jich najdete v tomto receptáři. Jogurtem dokonale zahájíte den, když si připravíte koktejl s banánem, medem a mandlemi. Jogurt... více
Co z mléka a z mléčných výrobků Hana Sedláčková - Pačová
V krátkém úvodu ke každé kapitolce se autorka šíří o mléčných výrobcích a o jejich složení a významu pro naši výživu. Předkládá recepty na různé druhy koktejlů a mléčných výrobků, seznamuje s rozmanitým použitím jogurtu ... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1966 | Mladá kuchárka |
1984 | Nápoje |
1977 | Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov |
1999 | Pokrmy z masa |
1999 | Saláty a studené pokrmy |