Jedlá zo sóje podobné
Mária Hajková
Sója je kultúrna olejnatá rastlina s plodmi, ktorá by sa mala viac využívať v našom stravovaní, najmä pre svoje cenné výživové hodnoty. Obsahuje veľa bielkovín, železo, vitamíny skupiny B a hodnotný rastlinný tuk. Sója je zo všetkých strukovín najvýživnejšia a svojimi vlastnosťami sa veľmi podobá živočíšnym zdrojom bielkovín. Jednotlivé predpisy sú rozpočítané na 4 až 5 osôb.... celý text
Podobné knihy (6)
Kuchařka - Sójové dobroty Milada ZemánkováProč má být sója v každé kuchyni? Protože je dobrá a chutná!:) Kniha obsahuje spoustu dobrých receptů, ke kterým se budete opakovaně vracet. více
Sója a sójové výrobky: Malá vegetariánská kuchařka pro začátečníky i pokročilé Jan Jerhot
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Sójové menu Zuzana Pletková
Jen spočítat ty nejlepší recepty, ve kterých se používá sója, je stejně marné, jak počítání nudliček v jarní polévce. více
Praktická sojová kuchařka Vladimír Malyk
Tato kuchařka se řadí k těm, které po zásluze stavějí sóju na čelní pozici mezi potravinami. Sója je stará kulturní plodina. V Číně jsou záznamy o jejím pěstování dochovány již z roku 2838 před naším letopočtem. Důvodů k... více
Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín Mária Hajková
Kuchárska knižka s receptami na spracovanie sóje, fazule a fazuľky, hrachu a hrášku, šošovice a obilnín. Prvé vydanie. více
Sójová kuchařka kolektiv autorů
Historie sóji--výživná hodnota sóji a v neposlední řadě spousta šikovných receptů. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |