Kniha kuchařských receptů s využitím sojového masa. více
Sója v naší kuchyni 1989, Milada Zemánková
Recepty ze sóji, od polévek, přes saláty, teplé i studené pokrmy, až třeba po dezerty a dorty ze sóji, z tofu více
Hrníčková kuchařka - sója a sójové maso bez vážení 1995, Jiří Janouškovec
Obsahuje přehled a popis, použití sóji a jejich produktů. Velké množstvím receptů od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, deserty a pečivo. více
Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví 1999, Victoria Dolby
V Asii jedí už tisíce let stravu s vysokým obsahem sóji. Díky tomu je zřejmě v Asii mnohem menší výskyt rakoviny prsu, srdečních chorob, příznaků menopauzy a dalších cicilizačních chorob. Vědci poukazují na příznivé účin... více
Sója a sójové výrobky v kuchyni 1991, Stanislav Muntág
Stručný a prehľadný súbor základných informácií a receptov na využitie sóje, sójového mäsa a ďalších dostupných sójových polotovarov. více
Sójová kuchařka 1963, kolektiv autorů
Historie sóji--výživná hodnota sóji a v neposlední řadě spousta šikovných receptů. více
Sójové maso II 1995, Hana Sedláčková - Pačová
Recepty na úpravu sojového masa. více
Sto receptů ze sójového masa 1995, Nela Řepáková
Sto receptů ze sójového masa, sójových bobů, klíčků a sýra tofu více
Kuchařka - Sójové dobroty 2000, Milada Zemánková
Proč má být sója v každé kuchyni? Protože je dobrá a chutná!:) Kniha obsahuje spoustu dobrých receptů, ke kterým se budete opakovaně vracet. více
Sója a sójové výrobky: Malá vegetariánská kuchařka pro začátečníky i pokročilé 1991, Jan Jerhot
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Sója v našej kuchyni 1996, Magda Deli
SPRÁVA Z TLAČE: Ako sa zbaviť hrozby rakoviny a infarktu Zázračná sója Americkí vedci objavili tajomstvo sójových bôbov a používajú ich ako najlepší liek na srdce a cievy. Látky, ktoré obsahujú, odstraňujú cholester... více
Praktická sojová kuchařka 1991, Vladimír Malyk
Tato kuchařka se řadí k těm, které po zásluze stavějí sóju na čelní pozici mezi potravinami. Sója je stará kulturní plodina. V Číně jsou záznamy o jejím pěstování dochovány již z roku 2838 před naším letopočtem. Důvodů k... více
Bez mäsa ku zdraviu 1991, Barbora Malá
Kniha prináša rady, ako hospodáriť so surovinami i s jedlom. Obsahuje 500 receptov na prípravu tradičných, zabudnutých i celkom nových jedál. Významné sú najmä kapitoly o využití sóje, obilnín a zeleniny. více
100 a 1 pokrmů ze sójového masa 1994, Jarmila Mandžuková
Chutné předpisy ze sójového masa splňující zásady zdravé výživy. Pomazánky, saláty, předkrmy, polévky a hlavní jídla. Recepty jsou určeny k přípravě pokrmů pro čtyři osoby. více
Sója: mouka, boby, vločky 1996, Pavla Momčilová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Sójové maso 1995, Věra Martinková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Vaříme se sójou - Za méně peněz více zdraví 1992, Milada Zemánková
Naleznete zde recepty na přípravu sójového masa, másla, mléka, okary, sójové syrovátky, sójového tvarohu tofu, sýra, jogurtu, sójové majonézy a sójových těstovin... Téměř 500 receptů na přípravu pokrmů ze zeleniny, luště... více
Luštěniny 2012, kolektiv autorů
Připravte si chutné, ale i zdravé jídla z luštěnin. Inspirujte se 99 recepty na pokrmy z čočky, fazolí, hrášku nebo sojových bobů. více
Jedlá zo sóje 2001, Mária Hajková
Sója je kultúrna olejnatá rastlina s plodmi, ktorá by sa mala viac využívať v našom stravovaní, najmä pre svoje cenné výživové hodnoty. Obsahuje veľa bielkovín, železo, vitamíny skupiny B a hodnotný rastlinný tuk. Sója j... více
Sójové maso - kuchyně plná zdraví 1992, Věra Svobodová
Věra Svobodová: Sójové maso - kuchyně plná zdraví. Obrazová příloha - barevné fotografie. více