Jedlá zo sóje přehled
Mária Hajková
Nehodnoceno
Sója je kultúrna olejnatá rastlina s plodmi, ktorá by sa mala viac využívať v našom stravovaní, najmä pre svoje cenné výživové hodnoty. Obsahuje veľa bielkovín, železo, vitamíny skupiny B a hodnotný rastlinný tuk. Sója je zo všetkých strukovín najvýživnejšia a svojimi vlastnosťami sa veľmi podobá živočíšnym zdrojom bielkovín. Jednotlivé predpisy sú rozpočítané na 4 až 5 osôb.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedlá zo sóje. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jedlá zo sóje v seznamech
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |