Jídla ruské, bulharské a maďarské kuchyně podobné
František Syrový , Antonín Nestával
Vybrali jsme několik desítek ruských, bulharských a maďarských jídel, sestavili receptury, které vyzkoušeli nejlepší kuchaři a předkládáme je vám. Všechny uvedené suroviny jsou u nás dosažitelné, pokrmy mohou připravit odborníci i začátečníci v kuchyni. Budeme velmi rádi, stanou-li se některá jídla vašimi oblíbenými, obohatí-li a zpestří-li vaše jídelníčky.... celý text
Podobné knihy (2)
Maďarská kuchyně Ilonka HermanováKuchařka představuje maďarskou kuchyni, její historii, základní charakteristiku. V druhé části knihy jsou recepty na slaná i sladká jídla a fotografie pokrmů. více
Výběr z bulharské kuchyně Girgana Ivanova Petrova
Sto padesát předpisů k úpravě salátů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, různých ryb, pomazánek, moučníků i ovocných pochoutek. více