Knedlíky: Původní česká kuchařka podobné
Jitka Rákosníková
Tradiční český knedlík, který byl ještě nedávno tak trochu zatracován jako nezdravá příloha, zažívá znovuzrození coby úžasně kreativní a opravdu báječný, přímo hrdinský kousek naší kuchyně. Tato kuchařka představuje recepty jak na klasické knedlíky, tak na knedlíky krajové a zvláštní, cizí státní příslušnosti, knedlíky ovocné a sladké, elegantní, moderní a samozřejme knedlíky jako hlavní jídlo. Každý recept doprovází minimalistická a detailní fotografi e, jejímž cílem není zobrazit dokonalost, ale pocit poctivého, dobře uvařeného jídla. ... celý text
Podobné knihy (5)
Velká knedlíková kuchařka: Veletucet knedlíků v české kuchyni Jana Florentýna ZatloukalováTakto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí bud... více
Kuchařka knedlíky Jaroslav Křešnička
Všeobecné rady při vaření knedlíků - houskové, tvarohové i jiné, doplněno recepty ke kterým knedlíky patří a také barevnými fotografiemi. více
Domácí knedlíky a omáčky Kristina Paluvová
Kuchařská kniha plná receptů na různé druhy knedlíků, noků, teplých a studených omáček, přelivů a majonéz. více
Knedlíky na tisíc způsobů Vladimír Tomčík
Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem... více
Vaříme doma knedlíky, brambory, těstoviny Libuše Vlachová
Nová kuchařská knížka Vám předkládá pestrý výběr pokrmů z brambor, knedlíků a těstovin. V následujících kapitolách se dozvíte: . jak využít brambory k přípravě pokrmů lidových, jednoduchých i náročnějších, avšak i "lahůd... více