Kuchařka - vaříme rychle a levně ze zbylých potravin podobné
Alena Nosková
Jen málokterá kuchařka či kuchař se mohou pochlubit tím, že umí zužitkovat všechny suroviny naprosto beze zbytků.
Podobné knihy (8)
Kuchařka - vaříme rychle, chutně, levně Radka BurianováPodtitul: Podle vyzkoušených receptů více
Co dům dal - Vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob Günter Beer
Kdo by to neznal – přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Mi... více
Rychlovky aneb co dům dal Milada Zemánková
V knize najdeme méně obvyklé recepty uspořádané podle zásad dobré zásady-jezme všechno ale jen z nezávadných potravin. Najdeme zde recepty na polévky,předkrmy,hlavní jídla,přílohy ,sladká jídla ,saláty a pomazánky. více
Recepty, co dům dal - Rychlovky (šálkové dávkování) Milada Zemánková
Žádné hladovky, Žádné diety, žádné tablety, ale chutná, rozmanitá a na talíři pěkně upravená jídla. Pokud možno vždy doplněná syrovou nebo vařenou zeleninou. To je správná cesta ke zdraví! Jen tak máme naději, že budeme ... více
Konec plýtvání jídlem kolektiv autorů
Plýtvání se týká nás všech – a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této kni... více
Vaříme bez plýtvání Judith Clavel
Jak si dobře pochutnat a zároveň zužitkovat zbytky a ušetřit! V této knize najdete 40 nápaditých receptů pro labužníky, v nichž využijete zbytky jídla: předkrmy, polévky, zapékaná jídla, galetky, zavařeniny, sirupy… Snad... více
Zachraň jídlo v kuchyni Adam Podhola
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která v... více
Rychle pro celou rodinu kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Autorovy další knížky
1998 | Kuchařka Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso |
1994 | Kuchařka - vaříme rychle a levně ze zbylých potravin |
1995 | Polévky pro každou příležitost |