Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány podobné
Lucia Jesenská-Horecká
Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej- Horeckej, ktoré vynikajú nielen svojou originalitou ale aj výnimočnou chuťou.
Podobné knihy (14)
Cukety Dagmar LánskáPopis knihy není zatím k dispozici. více
Cukety, lilky a patizony František Beníšek
273 receptů na jídla, jejichž základní surovinou jsou tykvovité plody - cuketa, lilek a patizon. více
Jak se vaří z dýní a patizonů - jakož i z cuket a lilků Libuše Vosecká
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Cukety Lenka Požárová
když existuje cuketových receptů spousta, autorku ke kuchařce donutili samotní čtenáři. Její recepty jsou zkrátka nevšední a plné nápadů. Netradiční kombinace, skvělá chuť a jednoduchá příprava. Od cuketových jednohubek,... více
Cukety, patizony, tykve, zeleninové saláty Danuše Machovská
Recepty v této příručce nabízejí rozmanité využití typický ch produktů léta – dýní, cuket a patizonů v jídlech masitých i sladkých, především však zeleninových, která jsou vítaným zpestřením nejen letního jídelníčku. více
Cukety & dýně Jana Bucharová
Proč číst něco o cuketách a dýních, když adélovské šlahouny tykví vytěsňují z pozemku málem i majitele a bedny plodů se plní jedna za druhou? Protože svazek Edice Receptář je pro bohatou sklizeň jako stvořený. Přinejm... více
Cukety, lilky, patisony a jiné Renata Hladíková
Zelenina, kterou lze použít k přípravě velmi rozmanitých a chutných jídel. Kuchařské recepty. více
Cukety v naší kuchyni František Beníšek
Recepty z cuket - Králičí maso s cuketou, Chlupaté knedlíky z cuketou,Cuketové zelí, dále plněné cukety, rizota, guláše, zapečené cukety a mnoho dalších receptů najdete v této knize. více
Sto receptů na cukety Jarmila Mandžuková
Sto receptů na cukety, dýně a patizony více
Tekvica na našom stole Otília Jurgová
Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie. Naša kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Autorky sa zamerali na spracovanie tekvice. Ponúkajú širo... více
Štítky knihy
vegetariánství dýně bezmasá jídla
Autorovy další knížky
2016 | Kuchárska kniha - Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso |
2014 | Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány |