Letní ovoce v kuchyni podobné

Nehodnoceno
Letní ovoce v kuchyni
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/133919/letni-ovoce-v-kuchyni-133919.jpg 0 0 0

110 receptů Šťávy, marmelády, džemy, dezerty, koláče, bowle. Nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z jahod, malin, ostružin, třešní, reveně, meruněk, broskví, borůvek, rybízu, mirabelek, švestek, nektarinek, angreštu. Letní ovoce je plné vitamínů, zdravé a osvěžující, lahodné chuti a příjemné vůně, zdroj minerálních látek a stopových prvků. U všech receptů jsou uvedeny údaje o nutriční a energetické hodnotě pokrmů. První vydání.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Sommerobst, 2004


více info...

Podobné knihy (6)

České ovoce v kuchyni České ovoce v kuchyni Vlasta Bezděková

Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí ... více


Ovoce v teplé i studené kuchyni Ovoce v teplé i studené kuchyni Alice Pinková

155 předpisů na kuchařské zpracování 23 druhů ovoce více


Zelenina a ovoce v kuchyni Zelenina a ovoce v kuchyni Oldřich Dufek

Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů ovoce a zeleniny. více


Ovocná kuchařka Ovocná kuchařka Jaroslav Vašák

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů. více


100 a 1 ovocných pochoutek 100 a 1 ovocných pochoutek Anna Straková

Ovocné saláty, pěny a pyré, ovoce v krémech, moučníky a zákusky s ovocem, ovocné omáčky a polévky, smažené ovocné pochoutky a ovoce ve slaných pokrmech. více


Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina kolektiv autorů

Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu p... více