Letní ovoce v kuchyni podobné
kolektiv autorů

110 receptů Šťávy, marmelády, džemy, dezerty, koláče, bowle. Nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z jahod, malin, ostružin, třešní, reveně, meruněk, broskví, borůvek, rybízu, mirabelek, švestek, nektarinek, angreštu. Letní ovoce je plné vitamínů, zdravé a osvěžující, lahodné chuti a příjemné vůně, zdroj minerálních látek a stopových prvků. U všech receptů jsou uvedeny údaje o nutriční a energetické hodnotě pokrmů. První vydání.... celý text
Podobné knihy (6)

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů. více

Ovocné saláty, pěny a pyré, ovoce v krémech, moučníky a zákusky s ovocem, ovocné omáčky a polévky, smažené ovocné pochoutky a ovoce ve slaných pokrmech. více

Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu p... více

Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí ... více

155 předpisů na kuchařské zpracování 23 druhů ovoce více

Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů ovoce a zeleniny. více