Lilky neboli baklažány podobné
Karina Havlů

Recepty na přípravu lilků v kuchyni. Kuchařka zaměřená na pokrmy připravené z tepelně upravených lilků - zeleniny, která obsahuje minerály, stopové prvky a vitaminy a řadí se do skupiny potravin, které by neměly chybět při odtučňovací dietě. Lilky jsou vhodné do polévek, salátů, rozmixované pro přípravu pomazánek. Hodí se i k zapékání, chutné jsou dušené, smažené a zvlášť chutné jsou grilované. Kniha obsahuje 183 předpisů se všemi uvedenými způsoby úpravy. ... celý text
Podobné knihy (4)

273 receptů na jídla, jejichž základní surovinou jsou tykvovité plody - cuketa, lilek a patizon. více

Zelenina, kterou lze použít k přípravě velmi rozmanitých a chutných jídel. Kuchařské recepty. více

Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej- Horeckej, kt... více

Nápadité a neobvyklé předpisy na přípravu zdravých pokrmů, se zeleninou, luštěninami, těstovinami i masem, polévek. Dostupné ingredience, celkem snadná příprava. Fotografie hotových jídel. Padesát kuchařských receptů na ... více
Autorovy další knížky
2009 | ![]() |
2003 | ![]() |
2004 | ![]() |
2008 | ![]() |
2003 | ![]() |