Luštěniny podobné

Luštěniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459004/bmid_lusteniny-5NK-459004.jpg 5 2 2

Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých – čočky, hrachu a fazolí – i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte! V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly: - Čočka - Hrách & cizrna - Fazole - Vigna - Ostatní - Servis (zdroj: anotace nakladatele)... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Burda
více info...

Podobné knihy (7)

Recepty zo strukovín Recepty zo strukovín kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Luštěninová kuchařka Luštěninová kuchařka Petr Klíma

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako... více


Luštěniny + hrášek a fazolky Luštěniny + hrášek a fazolky Andrea Peková

Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny sv... více


Luštěninová kuchařka Luštěninová kuchařka Karina Havlů

Kniha nabízí 237 receptů na přípavu chutných pokrmů z luštěnin. V úvodu je zdůrazněn význam luštěnin pro naše zdaví. Patří k nim zejména čočka, fazole, hrách, soja a cizrna. Jsou zdrojem bílkovin rostlinného původu, k... více


Luštěniny Luštěniny Genevieve Taylor

Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyho... více


Luštěniny Luštěniny Lea Filipová

Druhy a pěstování - Jídla z jednoho hrnce - Hlavní jídla a moučníky. více


Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín Mária Hajková

Kuchárska knižka s receptami na spracovanie sóje, fazule a fazuľky, hrachu a hrášku, šošovice a obilnín. Prvé vydanie. více