Maďarská kuchyně podobné
Mária Speváková
Obsahuje návody k přípravě polévek, samostatných zeleninových a masových jídel, zvl. gulášů, paprikášů a perkeltů, rybích pokrmů, bramborových, moučných a zeleninových příkrmů, salátů, pečených a vařených moučníků, typických pro maďarskou kuchyni.
Podobné knihy (6)
Maďarské kuchařské předpisy Károly GundelKuchařské předpisy maďarské gastronomie. více
Chcete si pochutnať? Mária Hajková
Výber receptov z maďarskej kuchyne. V roku 1988 vyšlo druhé, doplnené vydanie. více
Maďarská kuchařka Ildikó Cséfalvay
… gulyás, pörkölt, paprikás… aneb to nejlepší z maďarské kuchyně. Osobitým stylem napsaná kuchařka je souborem receptů nejtypičtějších maďarských jídel, od polévek, přes masová či rychlá a jednoduchá jídla až po moučníky... více
Maďarská kuchyně Ilonka Hermanová
Kuchařka představuje maďarskou kuchyni, její historii, základní charakteristiku. V druhé části knihy jsou recepty na slaná i sladká jídla a fotografie pokrmů. více
Maďarská kuchyně Marek Lebkowski
Encyklopedie kulinárního umění 12. více
Průřez maďarskou kuchyní Kálmán Tolnai
Popis knihy není zatím k dispozici. více