Maďarské kuchařské předpisy podobné
Károly Gundel
Kuchařské předpisy maďarské gastronomie.
Podobné knihy (8)
Maďarská kuchyně Mária SpevákováObsahuje návody k přípravě polévek, samostatných zeleninových a masových jídel, zvl. gulášů, paprikášů a perkeltů, rybích pokrmů, bramborových, moučných a zeleninových příkrmů, salátů, pečených a vařených moučníků, typic... více
Chcete si pochutnať? Mária Hajková
Výber receptov z maďarskej kuchyne. V roku 1988 vyšlo druhé, doplnené vydanie. více
Nahlédnutí do maďarské kuchyně Vlasta Ráczová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Průřez maďarskou kuchyní Kálmán Tolnai
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Maďarská kuchyně Libuše Vlachová
Maďarská kuchyně je u našich strávníků a kuchařů pověstná ostrými jídly. Tahle kniha Vám ale dokáže, že jídla z maďarské kuchyně nejsou jen ostrá a kořeněná. více
Maďarská kuchyně Ilonka Hermanová
Kuchařka představuje maďarskou kuchyni, její historii, základní charakteristiku. V druhé části knihy jsou recepty na slaná i sladká jídla a fotografie pokrmů. více
Maďarská kuchyně Marek Lebkowski
Encyklopedie kulinárního umění 12. více
Maďarská kuchařka Ildikó Cséfalvay
… gulyás, pörkölt, paprikás… aneb to nejlepší z maďarské kuchyně. Osobitým stylem napsaná kuchařka je souborem receptů nejtypičtějších maďarských jídel, od polévek, přes masová či rychlá a jednoduchá jídla až po moučníky... více