Minutky podobné
Antonín Nestával
Řada nových předpisů k přípravě rozličných rychlých a chutných jídel a jejich úprava před podáváním.
Podobné knihy (4)

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více

Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé. (3... více
Autorovy další knížky
1986 | ![]() |
1968 | ![]() |
1967 | ![]() |
1970 | ![]() |
1985 | ![]() |