Československá kuchyně přehled
Antonín Nestával , František Syrový , Ladislav Koreček
Dáváme touto knihou do rukou zájemců dílo, které by mělo alespoň částečně uspokojit ty, kteří mají o vaření hlubší zájem a chtějí moderní přípravou jídel uspokojovat své blízké i nejnáročnější znalce dobrého jídla.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Československá kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (3)
Za mně nic moc kuchařka. A to staré kuchařky sbírám, ale tady ta je jedna z nejslabších. Nezaujala mně.
Knížka je víc než 50 let stará a je to na ní vidět - především fotografie jídel vůbec nelákají. Recepty jsou často náročné na nějakou surovinu (drahou, nebo méně dostupnou). Recepty se mi zdají spíše z hotelů vyšší cenové skupiny.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Československá kuchyně v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 5x |
v Chci si koupit | 1x |
Autoři se snažili napodobit Viléma Vrabce, ale nějak se jim to nepovedlo, jinak kuchařky od Viléma Vrabce před 60 lety patřily k nejlepším, dnes už se ale vaří trochu jinak..