Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub podobné
Antonín Nestával
Řada nových předpisů k přípravě rozličných rychlých a chutných jídel a jejich úprava před podáváním.
Podobné knihy (4)
Minutky z masa Angelika IliesŠtavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více
Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Minutky Karel Höfler
Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé. (3... více
Minutky Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více
Autorovy další knížky
1986 | Receptury teplých pokrmů |
1968 | Československá kuchyně |
1967 | Speciality české , moravské a slovenské kuchyně |
1970 | Zmrzlinové poháry a krémy |
1985 | 100 a 1 krajových jídel |