Obložené chlebíčky a studené mísy podobné
Eva Šafářová

Velký počet předpisů zahrnuje také chuťovky, pikantní drobnosti, obložené talíře, minutky na krajíci chleba, studené obložené topinky a plněná vejce. Recepty na přípravu míšených nápojů, vhodných pro studené pohoštění, a kávyuzavírají další z řady praktických příruček.
Podobné knihy (3)

Koktejl z krevet byl dlouho nejpopulárnějším a často také jediným předkrmem, který jste si mohli v lepší restauraci vybrat. Doba se změnila a naše kuchyně dostala mezinárodní příchuť. Jaké dobroty můžete ochutnat podle t... více

Tato kniha je věnována spíše specialitám studené kuchyně včetně návodů, jak je připravíme pro studené pohoštění při malých domácích oslavách i při podávání na velké domácí párty více

Obložené chlebíčky, ať již studené nebo teplé, jsou u nás nejoblíbenějšími pokrmy studené kuchyně, neboť je můžeme podávat jako rychlé a nepříliš nákladné pohoštění, právě tak jako i při slavnostních příležitostech. K je... více
Autorovy další knížky
1984 | ![]() |
1970 | ![]() |
1993 | ![]() |
1969 | ![]() |
1991 | ![]() |