Ovocné šťávy, zavařované ovoce, domácí vína, likéry podobné

Ovocné šťávy, zavařované ovoce, domácí vína, likéry
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/322405/mid_ovocne-stavy-zavarovane-ovoce-domac-mad-322405.jpg 5 3 3

Další doporučení a návody do kuchyně od významné české učitelky a autorky mnoha kuchařských knih a rad do domácnosti

Podobné knihy (6)

Výroba destilátů z vlastního ovoce Výroba destilátů z vlastního ovoce Josef Škopek

Příručka, určená zahrádkářům a malopěstitelům ovoce, obsahuje návody pro tzv.pěstitelský způsob výroby pálenky. Autor se v úvodu zmiňuje o historii pěstování jednotlivých druhů ovoce spolu s historií domácí destilace. N... více


Domácí likéry z ovoce a ořechů Domácí likéry z ovoce a ořechů Ivana Tischlerová

Známá česká bylinkářka pro vás tři roky sbírala, mačkala a nakládala ovoce, aby je pak stáčela, ochutnávala a s pomocí dalších fajnšmekrů vybrala ty nejchutnější likéry do této knihy. Likéry jsou nejčastěji připravovány ... více


Velká kniha o domácí výrobě lihových nápojů Velká kniha o domácí výrobě lihových nápojů Andrzej Sarwa

Podtitul: likéry, vína, piva, medoviny z léčivých rostlin, ovoce a zeleniny Velká kniha o domácí výrobě lihových nápojů obsahuje 600 receptur na lihové maceráty, likéry, vína, piva a medoviny, které lze snadno vyrobit... více


Domácí výroba moštů Domácí výroba moštů Miloš Hanousek

Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě t... více


Domácí nápoje s alkoholem i bez něj Domácí nápoje s alkoholem i bez něj Lindy Wildsmith

Autorka, vyhlášená kuchařka, nabízí více než 100 receptů na domácí nealkoholické a alkoholické nápoje. Krok za krokem vás povede od čerstvě sklizených přísad k výslednému produktu. Objevíte staré řemeslné techniky a nauč... více


Děláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a mošty Děláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a mošty Helena Uhrová

Příručka uvádí přehled i chemické složení hlavních druhů ovoce vhodného k získávání šťáv a nejčastější způsob jejich zpracování. Uvádí technologické úkony k získávání a výrobě šťáv jak pro přímou konzumaci tak i technolo... více