Děláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a mošty
Helena Uhrová
nehodnoceno
Příručka uvádí přehled i chemické složení hlavních druhů ovoce vhodného k získávání šťáv a nejčastější způsob jejich zpracování. Uvádí technologické úkony k získávání a výrobě šťáv jak pro přímou konzumaci tak i technologii úprav a kvašení při zpracování šťáv na vína. Popisuje přípravu a proces výroby i druhy jednotlivých ovocných vín.... celý text
Štítky knihy
víno ovoce domácí výroba ovocné šťávy
Autorovy další knížky
2016 | Jak se dělá cidre, calvados, pommeau |
2009 | Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín |
2002 | Děláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a mošty |
2002 | Děláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupy |
2001 | Laboratorní cvičení z fyziky |