Pokrmy z jednoho hrnce podobné
kolektiv autorů
Syté polévky • Rychlé restované pokrmy • Snadná zapečená jídla Polévky, guláše, restovaná zelenina, rychlé večeře - při vaření v jednom hrnci se chutě promíchají, propojí, rozvinou, a proto patří takto uvařené pokrmy k nejchutnějším. Nádobu pak přenesete na jídelní stůl, zvednete poklici a můžete nabírat. Více než 80 receptů pro celou rodinu doplňují tipy a techniky s podrobným popisem.... celý text
Podobné knihy (6)
Jedlá z jedného hrnca Anne WilsonPopis knihy není zatím k dispozici. více
Jídla z jednoho hrnce Aleksandra Chomicz
Jednoduché a rychlé recepty pro "polská" jídla z jednoho hrnce. V příručce je obsaženo více než sto receptů pocházejících nejen z polské kuchyně, ale i evropské (ze států kolem Středozemního moře), z Dálného východu a o... více
Jídla z jednoho hrnce kolektiv autorů
Pestrý výběr jídel pro každou chuť rozdělen do čtyř kapitol - Jarní polévky,Jídla pro letní dny,Podzimní jídla,Vydatné zimní polévky.Bylo vydáno v rámci edice - Rychlé recepty-zaručený úspěch více
Recepty z jednoho hrnce - 130 receptů Jarmila Mandžuková
Také se vám nechce vařit zvlášť polévku, hlavní jídlo a přílohu? Trendem dnešní moderní světové kuchyně je připravovat pokrmy jednoho chodu – z jednoho hrnce. Tato jídla si vás určitě získají, neboť jsou poměrně rychlá, ... více
Lahodná jídla z jednoho hrnce Kate McMillan
Ideální kniha pro všechny, kteří chtějí, jen s minimem námahy, dopřát sobě a svým blízkým lahodná a hřejivá jídla. 70 receptů na těstoviny, šťavnatá masa v hustých omáčkách i lehká zeleninová jídla vám poskytnou mnoho in... více
Jídla z jednoho hrnce Enkhuizen Minkowski
Nejcharakterističtějším rysem „vaření z jednoho hrnce“ je prolínání chutí – každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato knih... více