Pripravujeme kuracinu podobné
Anne Willan

Príprava, pečenie, dusenie, smaženie, grilovanie a zapekanie kuracieho mäsa, recepty na šaláty, omáčky, polievky a vývary z kuraciny.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1999 , Ikar (SK)Originální název:
101 Essential Tips: Cooking with Chicken, 1996
více info...
Podobné knihy (9)

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené náz... více

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Kniha obsahuje recepty na nejrůznější úpravy kuřete. více

Recepty na příptavu jédel z kuřecího masa. více

Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více
Autorovy další knížky
1993 | ![]() |
1993 | ![]() |
1994 | ![]() |
1999 | ![]() |
1993 | ![]() |