Recepty ze zvěřiny a ryb podobné
Dáša Ostertágová
Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachválit Ke zvěřině nezbytně patří omáčky. Dozvíte se, co je zapotřebí k tomu kterému pokrmu podávat, aby zážitek z chutného jídla byl úplný a dokonalý. Pokud jste ještě nepřišli na chuť mysliveckým a rybím specialitám, vyzkoušejte některý z nabízených receptů a uvidíte, že se vyplatí zpestřit si jídelníček. -- zdroj: www.bux.cz --... celý text
Podobné knihy (8)
Jedlá z diviny Mária HajkováPopis knihy není zatím k dispozici. více
Úprava zvěřiny kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Jedlá z hydiny, zveriny a vajec Ladislav Bobiš
Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více
Speciality myslivecké a rybářské kuchyně Zdenka Horecká
Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 ... více
Ryba, zvěřina, drůbež Dr. Oetker
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny kolektiv autorů
Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila Rakušanová
Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více