Recepty ze zvěřiny a ryb podobné

Nehodnoceno
Recepty ze zvěřiny a ryb
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138441/recepty-ze-zveriny-a-ryb-138441.jpg 0 0 0

Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachválit Ke zvěřině nezbytně patří omáčky. Dozvíte se, co je zapotřebí k tomu kterému pokrmu podávat, aby zážitek z chutného jídla byl úplný a dokonalý. Pokud jste ještě nepřišli na chuť mysliveckým a rybím specialitám, vyzkoušejte některý z nabízených receptů a uvidíte, že se vyplatí zpestřit si jídelníček. -- zdroj: www.bux.cz --... celý text

Podobné knihy (8)

Jedlá z diviny Jedlá z diviny Mária Hajková

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Úprava zvěřiny Úprava zvěřiny kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Jedlá z hydiny, zveriny a vajec Jedlá z hydiny, zveriny a vajec Ladislav Bobiš

Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více


Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek

Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více


Speciality myslivecké a rybářské kuchyně Speciality myslivecké a rybářské kuchyně Zdenka Horecká

Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 ... více


Ryba, zvěřina, drůbež Ryba, zvěřina, drůbež Dr. Oetker

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více


Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila Rakušanová

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více

Autorovy další knížky

Dáša Ostertágová
slovenská, 1939
1999  20%Receptář zdravé výživy pro kojence a děti
2003  0%Recepty ze zvěřiny a ryb