Podobné knihy (5)

Všetky recepty sú ilustrované farbnými fotografiami, zobrazujúcimi dôležité kroky jednotlivých bodov. více

Základní informace o složení, dietetické hodnotě brambor, přehled jejich odrůd, zpracovatelské úpravy a kuchařská technologie. Recepty na polévky, bramborové saláty, pečivo i moučníky z brambor, přílohy, vč. krajových jí... více

100 bramborových receptů z celého světa více

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z ... více

389 receptov zo zemiakov. Obsah: Úvod Zemiakové polievky Zemiakové závarky a vložky do polievok Rozličné jedlá zo zemiakov Zemiakové šaláty Múčne zemiakové jedlá Zemiakové múčniky, pudingy a nákypy více
Autorovy další knížky
2011 | ![]() |
2009 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2010 | ![]() |