Brambory a bramborové pokrmy
Jaroslav Šimek
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/173561/mid_brambory-a-bramborove-pokrmy-253-173561.png
5
5
5
Základní informace o složení, dietetické hodnotě brambor, přehled jejich odrůd, zpracovatelské úpravy a kuchařská technologie. Recepty na polévky, bramborové saláty, pečivo i moučníky z brambor, přílohy, vč. krajových jídel a receptů cizích kuchyní. Doplněno o fotografie a rejstřík
Přidat komentář
Autorovy další knížky
1991 | Brambory a bramborové pokrmy |
1986 | Loupané brambory, kvalita a možnosti dalšího využití a zpracování |
Vařené brambory na loupačku, bramborové pekáče pečené na plotně, bramborové knedlíky, bramborová polévka, bramboráky, a takhle bych mohl pokračovat. A kdo si jednou vypěstoval „svoje“ zemáky, erteple, zemská japka, jak se jim třeba u nás říkávalo, ví co to dá práce, než se dostanou na talíř.
Já jsem bramborový, dávám jim přednost před jinou přílohou. V této publikaci se o nich dovíte něco navíc a ještě si můžete nějaký recept vyzkoušet.