Brambory a bramborové pokrmy podobné
Jaroslav Šimek
Základní informace o složení, dietetické hodnotě brambor, přehled jejich odrůd, zpracovatelské úpravy a kuchařská technologie. Recepty na polévky, bramborové saláty, pečivo i moučníky z brambor, přílohy, vč. krajových jídel a receptů cizích kuchyní. Doplněno o fotografie a rejstřík
Podobné knihy (10)
Kuchařka nejen na neděli: Bramborová jídla Jaroslav VašákKuchařské recepty, v hlavní roli brambory. První vydání. více
Bramborová kuchařka Jan Piszkiewicz
Obálkový podnázev: více než 500 receptů pro studenou i teplou kuchyni více
Bramborová dieta pro štíhlou linii Claudia Daiber
Brambory, obsahující vitamin C, niacin a minerální látky, jsou zdravé, chutné, bez cholesterolu. Jejich příprava je jednoduchá a pokrmy z nich - saláty, polévky, kaše, nákypy - jsou základem čtyřtýdenní diety. Doplníte-... více
Bramborová kuchařka Karina Havlů
Brambory a recepty jak na ně. více
Brambory pokaždé jinak kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny více
Brambory kolektiv autorů
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z ... více
100 a 1 bramborových jídel Jana Frolíková
Recepty z brambor: polévky, saláty, hlavní jídla, přílohy a moučníky. Třetí vydání. více
Zemiaky chutne, výživne, rozmanite L.G. Bobrov
600 receptov zo zemiakov, zozbieraných v ZSSR aj iných krajinách sveta. Recepty sú zväčša jednoduché a nenáročné na prípravu. více
Recepty zo života 31 Ivan Štefánek
Kuchárska kniha - chutné zemiaky více
Čo zo zemiakov Mária Hajková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
1991 | Brambory a bramborové pokrmy |
1986 | Loupané brambory, kvalita a možnosti dalšího využití a zpracování |