Omáčky & marinády podobné
kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin. - více než 20 lákavých receptů v „kapesním“ vydání - obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin) - u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci - tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních a oC) - přehledný rejstřík receptů na konci knihy... celý text
Podobné knihy (2)
Omáčky a dipy kolektiv autorůJe jedno, zda ji připravujete k salátům, zelenině, rybám, masu, těstovinám, rýži či sladkostem správná omáčka dodá každému receptu chybějící říz! S našimi recepty je změna ve vaší kuchyni zaručena. Kuchařku doplňuje spec... více
Lahodné omáčky k masu a těstovinám David Joachim
Autor kombinuje základní italské omáčky (omáčka rajčatová, bazalkové pesto, omáčka Alfredo, omáčka sýrová) nejen s těstovinami , ale i s rybami, masem, drůbeží, zeleninou atd. Kniha doplněna řadou fotografií uvedených ... více