Špalda, pšeno, pohánka... podobné
Jaroslava Kuchtová
Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia.
Podobné knihy (3)
Receptář pokrmů ze špaldy Svatá Hildegarda z BingenuPřes 200 vyzkoušených receptů ze špaldy více
Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni Pavla Momčilová
V edici Pavla vaří sv. 11 uvádí populární autorka knížek o zdravé výživě vše o špaldě a ječmeni. Populárně, ale odborně na úrovni, si povíme, čím nám uvedené celozrnné obilniny a produkty z nich prospívají, a pak si uvař... více
Pohanka ve mlýně a v kuchyni Zdeněk Šmajstrla
Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda. Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vla... více
Autorovy další knížky
2010 | Kašlem na život bez lásky |
2008 | Túto noc nezaspím |
2017 | Keby som mal brata |
2014 | Špalda, pšeno, pohánka... |
2013 | Prázdniny s Huncútom |