Sto receptů na kuře, krůtu a slepici podobné
Vendy Vrbatová
Tato kuchařka se specializuje na milovníky masa kuřecího, krůtího a slepičího.
Podobné knihy (3)
To nejlepší z drůbeže Hana Sedláčková - PačováDrůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany ... více
Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl
Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více
Kuře a krůta 200x jinak Jana Větvičková
200 receptů na úpravu kuřete, nebo krůty z české i světové kuchyně, polévky, saláty, pečení, dušení a další úpravy, pár receptů je i na upravu drobů drůbežích (jater, žaludků) více
Autorovy další knížky
1999 | Jak se vařilo a žilo u Čapků |
1991 | 100 a 1 chalupářských pochoutek |
2002 | Sto receptů s pivem a vínem |
2003 | Sto receptů na kuře, krůtu a slepici |
2003 | Těstoviny, těsta, těstíčka |