To nejlepší z drůbeže přehled
Hana Sedláčková - Pačová
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To nejlepší z drůbeže. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha To nejlepší z drůbeže v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 1x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2006 | Česká vánoční kuchařka |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |
Opravdu obsáhlá sbírka drůbežích receptů, od kuřete, přes slepici, kachnu a krůtu až k méně obvyklým druhům, jako je perlička či holub. Kuchařka obsahuje kapitolu zabývající se přípravě masa (kuchání, vykošťování, nadívání atp.), samotné recepty se pak věnují všem možným způsobům tepelné úpravy masa (vaření, pečení, dušení, smažení, grilování, polévky, minutky), rovněž i pokrmům studené kuchyně či zpracování drůbků.