To nejlepší z drůbeže podobné

Nehodnoceno
To nejlepší z drůbeže
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297574/mid_to-nejlepsi-z-drubeze-8iY-297574.jpg 0 0 0

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?... celý text

Podobné knihy (15)

100 a 1 drůbežích jídel 100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek

Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více


Kuchařka Pokrmy z drůbeže Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl

Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více


100 a 1 drůbežích jídel 100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek

Brož., menší formát, kuchařka. více


Drůbež  lehká a jemná Drůbež lehká a jemná kolektiv autorů

V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více


Sto receptů na kuře, krůtu a slepici Sto receptů na kuře, krůtu a slepici Vendy Vrbatová

Tato kuchařka se specializuje na milovníky masa kuřecího, krůtího a slepičího. více


Hydina v racionálnej výžive Hydina v racionálnej výžive Vladimír Malík

V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více


Hydinové špeciality Hydinové špeciality Júlia Frank

460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty). více


Recepty zo života 29 Recepty zo života 29 Ivan Štefánek

Nová hydinová kuchyňa více


Oblíbené kuřecí recepty Oblíbené kuřecí recepty Alena Doležalová

Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více


Pochúťky a misy z hydiny Pochúťky a misy z hydiny František Janata

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více