To nejlepší z drůbeže podobné
Hana Sedláčková - Pačová
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?... celý text
Podobné knihy (15)
100 a 1 drůbežích jídel Oldřich KosekSoubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více
Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl
Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více
100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek
Brož., menší formát, kuchařka. více
Drůbež lehká a jemná kolektiv autorů
V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více
Sto receptů na kuře, krůtu a slepici Vendy Vrbatová
Tato kuchařka se specializuje na milovníky masa kuřecího, krůtího a slepičího. více
Hydina v racionálnej výžive Vladimír Malík
V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více
Hydinové špeciality Júlia Frank
460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty). více
Recepty zo života 29 Ivan Štefánek
Nová hydinová kuchyňa více
Oblíbené kuřecí recepty Alena Doležalová
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více
Pochúťky a misy z hydiny František Janata
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více
Autorovy další knížky
2006 | Česká vánoční kuchařka |
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |