The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů podobné
kolektiv autorů
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho, než jsme se shodli na těch nejlepších. Po vášnivých diskusích vám konečně nabízíme 150 nejoblíbenějších, osvědčených a do posledního detailu vyladěných receptů. Na 232 stranách najdete všechno od nesmrtelných italských těstovin a decentních pokrmů jako z dobrého restaurantu po bleskové recepty, které vaříme k večeři. Nechybějí ale ani milované recepty z trouby, těstovinové saláty, polévky, ani sladká jídla Ať se rozhodnete vařit jakékoli z nich, s námi vás úspěch nemine! V kuchařce THE BEST OF Apetit těstoviny najdete tyto kapitoly: Co takhle dát si salát? Polévka je na stole! To nejlepší z těstovin Zapečte to! Gnocchi, noky & spol. Asijské bistro Velká knedlíčková cesta... celý text
Podobné knihy (2)
Cestoviny - 50 nových lákavých kreácií kolektiv autorů50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty... více
100 nejlepších těstovinových pokrmů Annabel Karmel
Těstoviny jsou chutné a výživné a snadno a rychle se připravují. Není divu, že si je oblíbí celá rodina. V této knize najdete soubor 100 nejlepších těstovinových receptů od Annabel Karmel, zařazeny jsou oddíly věnované t... více