To najlepšie z mäsa podobné
Vladimír Horecký , Zdenka Horecká
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo Života. My vám prinášame zbierku tých najchutnejších receptov z mäsa, ktorou potešíme všetkých gurmánov milujúcich tradičné i exotické špeciality z tmavého mäsa, hydiny, rýb a pochúťky z grilu. Vďaka jednoducho a prehľadne písaným návodom si dokážete doma ľahko pripraviť chrumkavú Pekinskú kačicu, šťavnaté Zajačie mäso na pive, či prekvapiť hostí chutnou Nátierkou z pečeného mäsa. Vybrať si môžete z viac ako 200 receptov.... celý text
Podobné knihy (13)
100 a 1 specialit z masa Oldřich KosekPředpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více
Recepty zo života 18 Ivan Štefánek
Mäsové pochúťky, klasické i netradičné recepty. více
Pokrmy z masa Anna Marienková
drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více
Lahůdky z masa kolektiv autorů
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutky, které můžete připra... více
Minutky z masa Angelika Ilies
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více
Masové speciality pro slavnostní příležitosti - 142 receptů Marie Malachová
Slavnostní jídla z masa. více
Co a jak s masem Ladislav Černý
Maso je veledůležitou složkou naší výživy pro bohatý obsah plnohodnotných bílkovin. Běžně se získává především jateční výrobou, ale lze je získat i přímo, v domácích podmínkách a vlastním přičiněním. Samozásobení čerstvý... více
Magická chuť masa Vladimír Horecký
Kniha Magická chuť masa je rozdělena do tří kapitol: Drůbež, Ryby, Maso.Tyto kapitoly jsou dále rozděleny na pomazánky a saláty, hlavní jídla, polévky. Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobraz... více
Maso pokaždé jinak Ladislav Nodl
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Maso kolektiv autorů
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více